Creare site

Asiguram prezenta online a companiei tale

Obiectivul nostru este să dezvoltăm website-uri ușor de folosit și frumoase. Tu ocupă-te de gestionarea afacerii tale - lasă detaliile tehnice pe seama noastră.

Creare site: un website care asigura profitul companiei

Afacere de familie sau companie cu renume – pasii pentru construirea unei site profitabil raman aceasi. In proiectele noastre luam in considerare urmatoarele elemente.

Pe langa crearea unui nou site web asiguram si migrarea siteurilor catre platforme moderne (catre Worpdress sau Drupal) cu pastrarea designului actual.

Portofoliu: exemple de creare site

Prin serviciile noastre de creare website oferim clientilor dezvoltare siteuri de prezentare pentru firme mici si mijlocii, websiteuri pentru companii mari sau corporatii, dezvoltare portal de stiri. Lucram cu urmatoarele sisteme: WordPress, Woocommerce, Drupal sau Drupal eCommerce (magazine online). Grafica/layoutul folosita stabilim cu clientul: poata sa aiba/cumpara un layout care ii satisface ori apelam la un grafician profesionist. Mai jos puteti pedea cateva websiteuri facute de noi, pe langa construire site in unele cazuri ne am ocupat si de optimizarea SEO. 

In ce consta crearea unui website?

Identificăm nevoile clientului

Analizăm piața și ne interesează toate aspectele ce țin de 4P: informații despre produsele și portofoliul tău, prețul practicat, modalități de promovare și locul de desfășurare a activității. Comportamentul de cumpărare a clienților și caracteristicile audienței ne vor ajuta să setăm un funnel de conversie eficient și te vor ajuta să îți crești afacerea.

Începem cu hărtie și creion – stabilim structura website-ului si elementele de web design. Alocăm atenție specială design-ului specific mărcii tale. Derulăm un sondaj privind nivelul de căutare a cuvintelor cheie, pentru a elabora, deja din această etapă incipientă, conținutul în funcție de aceste cuvinte. Optimizarea ulterioară se va focusa pe aceste cuvinte cheie. La sfârșitul acestei etape vom știi cum să poziționăm articolele pe pagină, dar și detalii cele mai mărunte, cum ar fi linkul acelei pagini.

Design și funcționalități

Creare site

Construim site-ul în aproximativ trei-patru săptămâni conform specificațiilor stabilite. În această perioadă vom avea o colaborare intensă pentru a ne asigura că implementarea elementelor de web design sunt în conformitate cu cerințele Tale. Funcționalitățile agreate sunt primordiale: indiferent dacă vorbim de implementarea unor module de căutare pe site, plată online, configurare produse, automatizarea procesului de încărcare sau crearea unor formulare și centralizarea datelor introduse, acestea trebuie testate cu atenție pentru a asigura o experiență de utilizator pozitivă.

Transferăm noul website pe server, pe pachetul de hosting selectat de tine. Paginile sunt ușor de accesat și responsive, cu o structură clară. Și nu te lăsăm singur în acest moment: asigurăm optimizarea continuă a site-ului tău și implementăm planul de promovare si ne apucam de optimizare seo

Nu uita: activitatea de marketing trebuie să fie constantă și consecventă pentru că brandul tău să câștige clienți și să crească în mod continuu.

Transferul pe server

Costul creării unui website

Costul diferă în funcție de complexitatea site-ului, respectiv de design și funcționalități. Bugetul minim de care trebuie să dispuneți pentru un site de prezentare este de 700 euro, iar în funcție de solicitările suplimentare acesta va crește în concordanță cu orele de programare alocate. Pe langa creare site ne ocupam si de servicii SEO.

CONTACTEAZA-NE

Dupa ce primim mesajul vom stabili impreuna o intalnire online de aproximativ o ora, in care vei prezenta businessul, asteptarile tale, iar noi vom explica cu ce putem sa te ajutam. La sfarsitul intalnirii stabilim daca putem lucra impreuna.