Creare site

Obiectivul nostru este să dezvoltăm website-uri ușor de folosit și frumoase. Tu ocupă-te de gestionarea afacerii tale - lasă detaliile tehnice pe seama noastră.

Identificăm nevoile clientului

Analizăm piața și ne interesează toate aspectele ce țin de 4P: informații despre produsele și portofoliul tău, prețul practicat, modalități de promovare și locul de desfășurare a activității. Comportamentul de cumpărare a clienților și caracteristicile audienței ne vor ajuta să setăm un funnel de conversie eficient și te vor ajuta să îți crești afacerea.

Începem cu hărtie și creion – stabilim structura website-ului. Alocăm atenție specială design-ului specific mărcii tale. Derulăm un sondaj privind nivelul de căutare a cuvintelor cheie, pentru a elabora, deja din această etapă incipientă, conținutul în funcție de aceste cuvinte. Optimizarea ulterioară se va focusa pe aceste cuvinte cheie. La sfârșitul acestei etape vom știi cum să poziționăm articolele pe pagină, dar și detalii cele mai mărunte, cum ar fi linkul acelei pagini.

Design și funcționalități
Creare site
Construim site-ul în aproximativ trei-patru săptămâni conform specificațiilor stabilite. În această perioadă vom avea o colaborare intensă pentru a ne asigura că implementarea elementelor de design sunt în conformitate cu cerințele Tale. Funcționalitățile agreate sunt primordiale: indiferent dacă vorbim de implementarea unor module de căutare pe site, plată online, configurare produse, automatizarea procesului de încărcare sau crearea unor formulare și centralizarea datelor introduse, acestea trebuie testate cu atenție pentru a asigura o experiență de utilizator pozitivă.
Transferăm noul website pe server, pe pachetul de hosting selectat de tine. Paginile sunt ușor de accesat și responsive, cu o structură clară. Și nu te lăsăm singur în acest moment: asigurăm optimizarea continuă a site-ului tău și implementăm planul de promovare. Nu uita: activitatea de marketing trebuie să fie constantă și consecventă pentru că brandul tău să câștige clienți și să crească în mod continuu.
Transferul pe server
Costul creării unui website
Costul diferă în funcție de complexitatea site-ului, respectiv de design și funcționalități. Bugetul minim de care trebuie să dispuneți pentru un site de prezentare este de 700 euro, iar în funcție de solicitările suplimentare acesta va crește în concordanță cu orele de programare alocate.

Contactează-Ne

Ai nevoie de mai multe informații sau de o discuție preliminară, GRATUITĂ?

Creștem afaceri online

CREARE WEBSITE

Un website ușor de navigat, cu informații actualizate și relevante sprijină creșterea afacerii tale și îți deschide noi căi de vânzare.

OPTIMIZARE

Prin metodele de optimizare asigurăm condițiile necesare ca site-ul tău să fie mai usor de găsit, organic, în motoarele de căutare.

MAGAZINE ONLINE

Predăm la cheie un webshop adaptat specificului produselor comercializate și a pieței, gata de a genera vânzări.

STRATEGII DE MARKETING

Obiectivele tale de afaceri necesită o comunicare continuă, targetată, bazată pe instrumente online și offline de marketing, PR sau CSR.

CAMPANII PPC

Prin campaniile plătite ajungi la audiența ta într-un mod eficient, controlat și produci rezultate chiar din prima zi de implementare.

STRATEGII DE BRANDING

Economisește timp și bani, lăsând actualizările necesare, soluționarea erorilor sau adăugarea noilor funcții pe seama noastră.

Netring Media Srl

CUI: 41024430

Adresa: Regele Ferdinand 22-26, etaj 3.

Cluj

  • Tel.: +40 731 897 218
  • Email: office@netring.ro