Servicii SEO

Strategii de promovare si optimizare website pentru a creste vizibilitatea companiilor

Website profitabil – acesta este esența optimizării. Noi creăm condițiile necesare ca website-ul tău să obțină un loc cât mai vizibil în motoarele de căutare.

De ce trebuie să investești în servicii SEO?

Motoarele de căutare precum Google sunt folosite zilnic pentru a căuta produse, servicii sau răspunsuri. La nivel global, utilizatorii efectuează milioane de căutări, ceea ce, defalcat, la nivel regional, înseamnă că, în general, după un serviciu sau produs se fac – depinzând de nișă – mii de căutări în fiecare zi. În traducere, asta înseamnă că un serviciu sau un produs, într-o singura zi, poate să apară de câteva sute sau câteva mii de ori în lista rezultatelor de căutare pentru utilizatori care sunt direct interesați de produsul sau serviciul respectiv. Dac ești pe prima pagină a listei, produsul tău va fi văzut zilnic de sute sau chiar mii de utilizatori. Acest lucru este posibil dacă alegi să investești în optimizare SEO, adică optimizarea site-ului tău.

Repetăm: produsul tău va fi în fața sutelor sau miilor de utilizatori în fiecare zi!

Pentru un business serios, scopul este să apară pe prima pagină a rezultatelor de căutare sau chiar pe „primul ecran” – adică primele 3-4 rezultate – ceea ce asigură comenzi și contracte destule. Asta va fi asigurat prin optimizarea SEO. 

SEO = Search Engine Optimization

Agențiile de servicii SEO se ocupa de acest proces:  optimizează site-ul ca să fie pe placul motorului de căutare, care în acest mod se va afișa în fața concurenților tăi.

Cum să ai rezultate bune în SEO?

În primul rând, trebuie să înțelegi de ce au nevoie utilizatorii, să știi exact ce caută și site-ul tău să fie pus la punct în așa fel, încât algoritmul de căutare să te afișeze ca rezultat relevant, pe prima pagină a rezultatelor de căutare (SERP).

Ca să-ți atingi acest scop, mai întâi, trebuie să ai o strategie de optimizare SEO bine pusă la punct, ținând cont în proporție de 100% de recomandările Google. Trebuie să înțelegi că optimizarea SEO nu înseamnă să bifezi câteva checkbox-uri. O campanie de optimizare poate dura de la 2-3 luni, până la un an – deci să nu te aștepți la rezultate imediate.

Apelând la o agenție cu servicii SEO:

  • site-ul tău va fi SEO Friendly și fără erori tehnice
  • site-ul tău va oferi o experiență plăcută utilizatorilor
  • site-ul se va încărca rapid
  • site-ul va avea o structură clară
  • vei avea o strategie pentru promovarea brandului în mediul online
  • vei avea o strategie pentru  backlink-uri de calitate de pe site-uri importante
  • vei avea o strategie pentru a crea conținut de calitate
  • va fi îmbunătățit conținutul existent
  • vom monitoriza modificările algoritmului de căutare

Netring.ro oferă servicii SEO, scopul agenției de optimizare site fiind ca business-ul tău sa meargă mai bine, să ai un trafic calificat mai mare – pentru că toate acestea asigură și profitul nostru.

Pachete SEO

Oferim toată gama de servicii SEO de la Audit SEO, SEO Tehnic, On-Page SEO, Off-Page SEO, optimizare conținut, optimizare magazin online și linkbuilding.

ONE TIME / DE LA

490 €

Audit SEO

Soluție low cost, dar eficientă pentru a primi răspunsurile căutate. Analizăm site-ul existent și oferim sfaturi pentru a îmbunătății din punct de vedere SEO. Vei avea succes implementând recomandările noastre.  

INCEPAND CU

800 €/luna

PROFESIONAL SEO

Ideal companiilor care vor să-și întărească și să-și stabilizeze prezența online. Asigură o creștere continuă a vizitatorilor calificați, dar și monitorizarea continuă a rezultatelor. Asigură o creștere continuă pe termen lung. 

INCEPAND CU

1100 €/luna

SEO PLUS

Asigură o vizibilitate sporit companiilor medii a căror scop este întărirea brandului și creșterea numărului de vizitatori relevanți cu o strategie pe termen lung.  

*  Ne rezervăm dreptul de a refuza anumite domenii de activitate, în funcție de criterii de concurență
* Perioada minimă de contractare: 6 luni

Ce includ pachetele SEO?

Depinzând de pachet și de cerințele businessului, pachetele SEO pot avea următoarele componente.

SEO tehnic

Corectăm și optimizăm detaliile tehnice ale site-ului pentru un crawling și o indexare ușoară. Verificăm viteza site-ului, ierarhia informațiilor și pregătim un sitemap corect. 

Căutare cuvinte cheie

Bazele optimizării  SEO sunt cuvintele cheie bine alese. Ne asigurăm că targhetezi cuvintele cheie potrivite, relevante businessului tău. 

On-Page SEO

Include optimizarea titlurilor, elementelor meta – acordând mare atenție descrierii -, a legăturilor interioare, alt tag și titlu imagine.  

Identificare și recuperare din penalizare

Ai fost penalizat de Google? Ai observat o scădere drastică a numărului de vizitatori? Căutăm motivele penalizării și punctăm cum poți redresa site-ul.  

Optimizare conținut

Optimizăm conținutul existent astfel încât să fie pe placul vizitatorilor, dar să fie apreciat și de algoritmul de căutare.  

Strategie SEO

Oferim o documentație stufoasă cu pașii care trebuie urmați în lunile următoare pentru a avea vizitatori relevanți.  

Off Page SEO

După câteva luni vei avea un pofil de linkuri bogat în referințe de calitate prin campanii de linkbuilding și guestposting.  

Creare conținut

Creăm conținut optimizat pentru nișa ta. Conținutul de calitate este foarte apreciat de vizitatori și în acest mod și de algoritmul de căutare. 

Local SEO

Optimizăm site-ul pentru a avea rezultate și în Local SEO – incluzând și Google maps. Clienții te vor căuta pe tine, și nu invers. 

Raport ranking detaliat

Vei primi în fiecare lună un raport detaliat despre situația cuvintelor cheie, despre poziția paginilor ocupate în SERP.  

Monitorizare rezultate

Rezultatele obținute trebuie urmărite încontinuu.  În acest mod vei ști pe ce poziții ești în nișa ta, raportat la concurență, și ce modificări trebuie să faci la un update de algoritm.  

Analiza concurenței

Analizăm site-urile concurente, cu pozițiile ocupate în SERP, structura site-ului și backlink-urile. Cunoașterea concurenței este esențială în pregătirea strategiei tale. 

De ce suntem Agenția SEO potrivită pentru afacerea ta?

De peste 10 ani învățăm despre optimizare SEO și derulăm proiecte SEO cu succes: paginile pe care le administrăm pe termen lung se mențin în prima pagină de rezultate.

Derulăm un audit SEO, iar pe baza acestuia dezvoltîm o strategie de optimizare SEO personalizată pentru site-ul sau magazinul tău online.

Monitorizăm rezultatele optimizării SEO cu softuri specializate și iți prezentăm rezultatele în rapoartele noastre lunare.

Avantajul nostru este că negociem la pachet advertorialele SEO, iar asta ne permite să avem costuri bune și colaborări excelente cu site-uri și platforme de știri mari.

CONTACTEAZĂ-NE

După ce primim mesajul vom stabili împreună o întâlnire online de aproximativ o oră, în care vei prezenta business-ul, așteptările tale, iar noi vom explica cu ce putem să te ajutăm. La sfârșitul întâlnirii stabilim dacă putem lucra împreună.