Servicii SEO

Strategii de promovare si optimizare website pentru a creste vizibilitatea companiilor

Website profitabil – acesta este esența optimizării. Noi creăm condițiile necesare ca website-ul tău să obțină un loc cât mai vizibil în motoarele de căutare.

De ce trebuie sa investesti in servicii SEO?

Motoarele de cautare ca Google sunt folosite zilnic pentru a cauta produse, servicii sau raspunsuri. La nivel global utilizatorii efectueaza milioane de cautari, ceea ce defalcat la nivel regional inseamna ca in general dupa un serviciu sau produs se fac – depinzand de nisa – mii de cautari in fiecare zi. In traducere asta inseamna ca un serviciu sau un produs intr-o singura zi poata sa apara de cateva sute sau cateva mii de ori in lista rezultatelor de cautare pentru utilizatori care sunt direct interesati de produsul sau serviciul respectiv. Daca esti pe prima pagina a listei, produsul tau va fi vazut zilnic de sute sau chiar mii de utilizatori. Acest lucru poti sa atingi investind in optimizare SEO, adica optimizarea siteului tau.

Repetam: produsul tau va fi in fata sutelor sau miilor de utilizatori in fiecare zi!

Pentru un business serios scopul este sa apara pe prima pagina a rezultatelor de cautare sau chiar pe „primul ecran” – adica pimele 3-4 rezultate – ceea ce asigura comenzi, contracte destule. Asta va fi asigurat prin optimizarea SEO. 

SEO = Search Engine Optimization

Agentiile de servicii SEO se ocupa de acest proces:  optimizeaza siteul ca sa fie pe placul motorului de cautare, care in acest mod se va afisa in fata concurentilor tai.

Cum sa ai rezultate bune in SEO?

In primul rand trebuie sa intelegi de ce au nevoie utilizatorii, sa stii exact ce cauta si siteul tau sa fie pus la punct in asa fel, incat algoritmul de cautare sa te afiseze ca rezultat relevant, pe prima pagina a rezultatelor de cautare (SERP).

Ca sa atingi acest scop mai intai trebuie sa ai o strategie de optimizare SEO bine pus la punct, tinand cont in proportie de 100% de recomandarile Google. Trebuie sa intelegi ca optimizarea SEO nu inseamna sa bifezi cateva checkboxuri, o campanie de optimizare poate dura de la 2-3 luni chiar pana la un an – deci sa nu te astepti la rezultate imediate.

Apeland la o agentie cu servicii SEO:

  • siteul tau va fi SEO Friendly si fara erori tehnice
  • siteul tau va oferi o experienta placuta utilizatorilor
  • siteul se va incarca rapid
  • siteul va avea o structura clara
  • vei avea o strategie pentru promovarea brandului in mediul online
  • vei avea o strategie pentru a avea backlinkuri de calitate de pe siteuri importante
  • vei avea o strategie pentru a crea continut de calitate
  • va fi imbunatatit continutului existent
  • vom monitoriza modificarile algoritmului de cautare

Netring.ro ofera servicii SEO, scopul agentiei de optimizare site este ca businessul tau sa mearga mai bine, sa ai un trafic calificat mai mare – pentru ca toate astea asigura si profitul nostru.

Pachete SEO

Oferim toata gama de servicii SEO de la Audit SEO, SEO Tehnic, On-Page SEO, Off-Page SEO, optimizare continut, optimizare magazin online si linkbuilding.

ONE TIME / DE LA

490 €

Audit SEO

Solutia low cost, dar eficienta pentru a primi raspunsurile cautate. Analizam siteul existent si oferin sfaturi pentru a imbunatatii din punct de vedere SEO. Vei avea succes implementand recomandarile noastre.  

INCEPAND CU

800 €/luna

PROFESIONAL SEO

Ideal companiilor care vor sa-si intareasca si sa stabilizeze prezenta online. Asigura o crestere continua a vizitatorilor calificati, monitorizarea continua a rezultatelor. Asigura o crestere continua pe termen lung. 

INCEPAND CU

1100 €/luna

SEO PLUS

Asigura o vizibilitate sporita companiilor medii a caror scop este intarirea brandului si cresterea numarului de vizitatori relevanti cu o strategie pe termen lung.  

*  Ne rezervăm dreptul de a refuza anumite domenii de activitate, în funcție de criterii de concurență
* Perioada minimă de contractare: 6 luni

Ce includ pachetele SEO?

Depinzand de pachet si de cerintele businessului, pachetele SEO pot avea urmatoarele componente.

SEO tehnic

Corectam si optimizam detaliile tehnice ale siteului pentru un crawling si o indexare usoara. Verificam viteza siteului, hierarhia informatiilor si pregatim un sitemap corect. 

Cautare cuvinte cheie

Bazele optimizarii  SEO sunt cuvintele cheie bine alese. Ne asiguram ca targhetezi cuvintele cheie potrivite, relevante businessului tau. 

On-Page SEO

Include optimizarea titlurilor, elementelor meta – acordand mare atentie la description -, a legaturilor interioare, alt tag si titlu imagine.  

Identificare si recuperare din penalizare

Ai fost penalizat de catre Google? Ai observat o scadere drastica a numarului de vizitatori? Cautam motivele penalizarii si punctam cum poti redresa siteul.  

Optimizare continut

Optimizam continutul existent incat sa fie pe placul vizitatorilor dar sa fie apreciat si de catre algoritmul de cautare.  

Strategie SEO

Oferim o documentatie stufoasa cu pasii care trebuie urmati in lunile urmatoare pentru a avea vizitatori relevanti.  

Off Page SEO

Dupa cateva luni vei avea un pofil de linkuri bogata in referinte de calitate prin campanii de linkbuilding si guestposting.  

Creare continut

Cream continut optimizat pentru nisa ta. Continutul de calitate este foarte apreciat de vizitatori si in acest mod si de catre algoritmul de cautare. 

Local SEO

Optimizam siteul sa aiba rezultate si in Local SEO – incluzand si Google maps. Clientii vor cauta pe tine, si nu invers. 

Raport ranking detaliat

Vei primi in fiecare luna un raport detaliat despre situatia cuvintelor cheie, despre pozitia paginilor ocupate in SERP.  

Monitorizare rezultate

Rezultatele obtinute trebuie urmarite incontinuu. In acest mod vei sti pe ce pozitii esti in nisa ta, raportat la concurenta, si ce modificari trebuie sa faci la un update de algoritm.  

Analiza concurentei

Analizam siteurile concurente, cu pozitiile ocupate in SERP, structura siteului si backlinkurile. Cunoasterea concurentei este esentiala in pregatirea strategiei tale. 

De ce noi suntem Agentia SEO potrivita pentru afacerea ta?

De peste 10 ani invatam despre optimizare SEO si derulam proiecte SEO cu succes: paginile pe care le administram pe termen lung se mentin in prima pagina de rezultate.

Derulam un audit SEO, iar pe baza acestuia dezvoltam o strategie de optimizare SEO personalizata pentru site-ul sau magazinul tau online.

Monitorizam rezultatele optimizarii SEO cu softuri specializate si iti prezentam rezultatele in rapoartele noastre lunare.

Avantajul nostru este ca negociem la pachet advertorialele SEO, iar asta ne permite sa avem costuri bune si colaborari excelente cu site-uri si platforme de stiri mari.

CONTACTEAZA-NE

Dupa ce primim mesajul vom stabili impreuna o intalnire online de aproximativ o ora, in care vei prezenta businessul, asteptarile tale, iar noi vom explica cu ce putem sa te ajutam. La sfarsitul intalnirii stabilim daca putem lucra impreuna.