Optimizare website – SEO

Website profitabil – acesta este esența optimizării. Noi creăm condițiile necesare ca website-ul tău să obțină un loc cât mai vizibil în motoarele de căutare.

Despre optimizare

Noul website e gata de câteva săptămâni, dar tot nu aveți clienți? Majoritatea celor care apelează la noi au aceeași problemă: siteul – plătit cu bani grei – nu prea aduce profit, iar în acest fel nici suma investită nu se amortizează. Și putem spune că e „normal”, fiindcă de unde ar veni noi vizitatori, dacă siteul nu este pregătit ca motoarele de căutare să-l listeze pe un loc acceptabil?

Pe parcursul optimizării SEO, în majoritatea cazurilor, conținutul paginilor sunt rescrise în întregime, iar pe lângă asta restructurăm și siteul ca să fie pe placul motoarelor de căutare. Ca urmare a acestor măsuri, siteul și paginile lui vor avea un titlu cu cuvântul cheie, atrăgător atât pentru clienți, cât și pentru motoarele de căutare – în cazul nostru pentru Google. Totodată va avea URL-uri citibile și un conținut cu structură hierarhizată – tot conform cerințelor Google. Pentru o indexare rapidă și ușoară linkurile interne vor avea o structură clară, pentru care pagina respectiva va mai primi câteva puncte în plus la listarea în rezultatele de căutare.

Cele prezentate mai sus –  cu analiza cuvintelor cheie, modificarea codului – durează aproximativ două săptămâni, însă această perioadă inițială depinde și de complexitatea sarcinii primite. La sfârșit vei avea hompade, pagini de categorie și pagini de produse optimizate în felul următor:

 • titlul paginii va fi despre serviciile relevante
 • descrierile paginilor vor reflecta conținutul acestora
 • pozele vor fi denumite corect, cu alt-uri

Dacă este cazul atunci vom mai elabora/utiliza următoarele:

 • date structurate
 • canonical
 • redirecționare de linkuri

Promovare SEO: linkbuilding

Linkbuildingul înseamnă procedura de creare de backlink-uri, care arată către siteul nostru. Nu link reciproc, ci oneway, și  de pe siteuri din aceeași nisă ca al nostru. Cu ajutorul unui link relevant și puternic siteul nostru poate urca chiar mai multe pagini în SERP, adică în lista de rezultate a căutărilor. Trebuie să găsim cât mai multe posibilități ca să creăm zeci de link-uri – care într-o nișă unde concurența nu e mare, poate să fie destul ca să propulseze siteul nostru pe prima pagina în Google. În multe cazuri însă avem nevoie și de mult mai multe link-uri.

Pare că oricine poate să facă asta. Poate că siteul tău, chiar într-un timp scurt, va avea o poziție bună – însă nu va rămâne acolo pentru mult timp. Algoritmul Google lucrează non-stop, și dacă observă ca siteul într-o anumită perioadă a primit prea multe link-uri, sau cu anchor text asemănător, ori chiar pe pagini irelevante, pagina a și zburat de pe prima pagină într-o poziție de unde luni de zile nu se va mai mișca ca urmare a unei penalizări.  

Dacă proprietarul siteului nu ține cont de aceste aspecte sau nu deține cunoștințele necesare recomandarea noastră este să apeleze la o agenție specializată în optimizare web, iar agenție SEO, după o analiză detaliată va prezenta strategia de optimizare a siteului dorit.

Serviciile SEO sunt valoroase având în vedere că acestea asigură o poziționare sustenabilă și de durată în motoarele de căutare, însă timpul și sumele investite sunt pe termen mediu și lung, Google apreciază că rezultatele de la SEO o să apară începând de la a 4-a lună și până la 1 an.

Durata și Costul optimizării SEO

Durata minimă de optimizare este de patru-șase luni. Această perioadă este de ajuns ca optimizarea să aibă rezultate și siteul să ajungă în poziții bune în SERP. Costul unei campanii se compune din două elemente: fee-ul lunar al agenției care variază în funcție de complexitatea sarcinii, respectiv separat costul generării și publicării articolelor. 

Tarifele practicate de agențiile de SEO variază, și având în vedere că este vorba de o colaborare pe termen mediu și lung, acestea pot să ia forma și a unor pachete sau abonamente, care sunt avantajoase pentru ambele părți. Clientul are siguranța că proiectul lui va fi dus la bun sfârșit cu responsabilitate și conștiinciozitate maximă, iar agenția sau firma SEO lucrează cu mai multă atenție, având un proiect de la care se așteaptă la rezultate atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar. 

Pachetele/abonamentele SEO practicate de agenția noastră țin cont de următoarele aspecte:

 • corectarea elementelor tehnice on-site
 • pregătirea textelor pentru site/pagini: descrieri de produse sau categorii, etc.
 • pregătirea de articole necesare link buildingului
 • pachet local SEO
 • durata colaborării

Firma noastră este localizată în Cluj, însă asigură servicii SEO la nivel de România și avem clienți inclusiv din Arad, Timișoara, Târgu-Mureș, Satu Mare, Zalău, MIercurea Ciuc, Covasna, Brașov, etc. 

 

 • Prețuri: în funcție de complexitatea serviciilor și a concurenței din piață, începând de la 600 de euro.

Contactează-Ne

Ai nevoie de mai multe informații sau de o discuție preliminară, GRATUITĂ?

Creștem afaceri online

CREARE WEBSITE

Un website ușor de navigat, cu informații actualizate și relevante sprijină creșterea afacerii tale și îți deschide noi căi de vânzare.

OPTIMIZARE

Prin metodele de optimizare asigurăm condițiile necesare ca site-ul tău să fie mai usor de găsit, organic, în motoarele de căutare.

MAGAZINE ONLINE

Predăm la cheie un webshop adaptat specificului produselor comercializate și a pieței, gata de a genera vânzări.

STRATEGII DE MARKETING

Obiectivele tale de afaceri necesită o comunicare continuă, targetată, bazată pe instrumente online și offline de marketing, PR sau CSR.

CAMPANII PPC

Prin campaniile plătite ajungi la audiența ta într-un mod eficient, controlat și produci rezultate chiar din prima zi de implementare.

STRATEGII DE BRANDING

Economisește timp și bani, lăsând actualizările necesare, soluționarea erorilor sau adăugarea noilor funcții pe seama noastră.

Netring Media Srl

CUI: 41024430

Adresa: Regele Ferdinand 22-26, etaj 3.

Cluj

 • Tel.: +40 731 897 218
 • Email: office@netring.ro