Creștem afaceri online!

CREARE WEBSITE

Asiguram prezenta online a companiei tale

Obiectivul nostru este să dezvoltăm website-uri ușor de folosit și frumoase. Tu ocupă-te de gestionarea afacerii tale – lasă detaliile tehnice pe seama noastră.

Creare site: un website care asigură profitul companiei

Afacere de familie sau companie cu renume – pașii pentru construirea unui site profitabil rămân aceeași. În proiectele noastre luăm în considerare următoarele elemente:

  • SEO – website-ul va fi pregătit din punct de vedere al optimizării On-Site
  • Mobile Friendly – site-ul este adaptabil, inclusiv la telefoanele de diferite rezoluții
  • Utilizare ușoară – pe durata de creare site web urmărim ca informațiilor să fie bine structurate
  • Viteza de încărcare – încercăm să atingem o viteză bună pe diferitele tool-uri de măsurare
  • Design plăcut – lucrăm cu grafician profesionist pentru un web design plăcut
  • Securitate site – acordăm importanță maximă securității website-ului
  • Layout responsive – se adaptează la rezoluția telefonului, tabletei sau ecranului calculatorului
  • Focus pe conversii – un website trebuie să aducă vizitatori și conversii
Pe lângă crearea unui nou site web asigurăm și migrarea site-urilor către platforme moderne (către Worpdress sau Drupal) cu păstrarea designului actual.

Portofoliu: exemple de creare site

Prin serviciile noastre de creare website oferim clienților dezvoltare site-uri de prezentare pentru firme mici și mijlocii, website-uri pentru companii mari sau corporații, dezvoltare portal de știri. Lucrăm cu următoarele sisteme: WordPress, Woocommerce, Drupal. Grafica/layout-ul folosite le stabilim împreună cu clientul: poate să aibă/cumpere un layout care îl satisface ori apelam la un grafician profesionist. Mai jos puteți vedea câteva website-uri făcute de noi. Pe lângă construire site, în unele cazuri, ne am ocupat și de optimizarea SEO. 

În ce constă crearea unui website?

Identificăm nevoile clientului

Analizăm piața și ne interesează toate aspectele ce țin de 4P: informații despre produsele și portofoliul tău, prețul practicat, modalități de promovare și locul de desfășurare a activității. Comportamentul de cumpărare a clienților și caracteristicile audienței ne vor ajuta să setăm un funnel de conversie eficient și te vor ajuta să îți crești afacerea.

Design și funcționalități

Începem cu hârtie și creion – stabilim structura website-ului si elementele de web design. Acordăm atenție specială design-ului specific mărcii tale. Derulăm un sondaj privind nivelul de căutare a cuvintelor cheie, pentru a elabora, deja din această etapă incipientă, conținutul în funcție de cuvintele cheie potrivite. Optimizarea ulterioară se va focusa pe aceste cuvinte cheie. La sfârșitul etapei vom ști cum să poziționăm articolele pe pagină, dar și detaliile cele mai mărunte, cum ar fi link-ul acelei pagini.

Creare site

Construim site-ul în aproximativ trei-patru săptămâni conform specificațiilor stabilite. În această perioadă vom avea o colaborare intensă pentru a ne asigura că implementarea elementelor de web design sunt în conformitate cu cerințele tale. Funcționalitățile agreate sunt primordiale: indiferent dacă vorbim de implementarea unor module de căutare pe site, plata online, configurarea produselor, automatizarea procesului de încărcare sau crearea unor formulare și centralizarea datelor introduse, acestea trebuie testate cu atenție pentru a asigura o experiență  pozitivă utilizatorului.

Transferul pe server

Transferăm noul website pe server, pe pachetul de hosting selectat de tine. Paginile sunt ușor de accesat și responsive, cu o structură clară. Și nu te lăsăm singur în acest moment: asigurăm optimizarea continuă a site-ului tău și implementăm planul de promovare și ne apucam de optimizare seo

Nu uita: activitatea de marketing trebuie să fie constantă și consecventă pentru ca brandul tău să câștige clienți și să crească în mod continuu.

Costul creării unui website

Costul diferă în funcție de complexitatea site-ului, respectiv de design și funcționalități. Bugetul minim de care trebuie să dispuneți pentru un site de prezentare este de 700 euro, iar în funcție de solicitările suplimentare acesta va crește în concordanță cu orele de programare alocate. Pe lângă creare site ne ocupam și de servicii SEO.