Despre noi

about us

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră.

Obiectivul nostru este să livrăm servicii profesioniste, de aceea am ales online-ul și ne-am specializat. Elaborăm eficient site-uri de prezentare, portaluri de știri și dezvoltăm magazine online, dedicat specificului afacerii dumneavoastră. Dar crearea unui magazin online este doar primul pas către succes: prin soluțiile noastre de optimizare și strategia de promovare însă puteți crește o afacere profitabilă. 

 

Lucrăm metodic și sistematic: primul pas al activității noastre este realizarea unor analize și audituri cu metodologiii specifice. 

1. Analiza de piață prin metodologia PESTLE, PORTER și SWOT

2. Identificarea unor oportunități de promovare

3. Generarea și implementarea de USP-uri (unique selling points)

4. Elaborarea strategiei de promovare prin instrumente specifice de marketing (campanii paid) și relații publice (content)

5. Implementarea strategiei de promovare&monitorizarea continuă a rezultatelor

 

Competențe și experiențe:

  • 20 de ani de marketing și comunicare de imagine, PR
  • 20 de ani de generare conținut și storytelling
  • 8 ani de SEO
  • 5 ani de creare site-uri
  • 5 ani de strategii ecommerce și implementare tactici
  • 5 ani de creare campanii Plătite (CPC)

 

 

NETRING

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Tmpul este foarte valoros, de aceea de multe ori preferăm să nu ne lansăm în analize complexe.

Pentru a folosi marketingul la adevărata lui valoare, ai nevoie să începi cu o analiză a industriei, a competiției, a trendurilor și pe baza acestor cumul de factori să-ți creezi o strategie.

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

Ce faci, când ai șansa să organizezi lansarea unui eveniment organizat în premieră de către o asociație?

Problemele se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate si pentru ca magazinul tau online sa aiba vanzari trebuie sa ai in vedere o promovare consecventa. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc. 

Lucrezi cu o agentie sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

Clienții pot face greșeli enorme autnci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Deci cum să alegem un nume de domain inspirat?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat asta. Și așteaptă clienții. Însă ele nu vor să vină ....

Netring

Suntem o agenție de dezvoltare website-uri și promovare, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile de promovare plătite și generare de conținut puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact