Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru Netring Media S.R.L., cu sediul in Suceag 143, jud. Cluj, inregistrata la ORC Cluj sub nr. J12/1781/2019, avand CUI 41024430, de aceea este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera clara si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Prin urmare ne aliniem la standardele europene in vigoare privind pelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date stipulate in Regulamentul 679 din 27.04.2016.

Netring Media a numit un Responsabil cu protectia datelor (DPO). Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prelucarea datelor dvs. sau exercitarea drepturilor dvs. va puteti adresa DPO la adresa de e-mail: lazar.eva@netring.ro

Cum colectam datele personale

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • trimiteti o solicitare, completand formularul de Contact pe netring.ro;
  • ne contactati pe diferite canale sau ne solicitati informatii in legatura cu un serviciu, plasati o solicitare de oferta;
  • trimiteti un anumit continut prin orice canal, inclusiv pe mail; 

Atunci cand colectam datele dvs. indicam campurile obligatorii prin asterics, deoarece sunt absolut necesare pentru a raspunde unei solicitari primite din partea dvs. (de exemplu pentru a va oferi informatiile solicitate). In lipsa informatiilor obligatorii nu ne putem conforma solicitarii dvs.

Cum utilizam datele dvs

In cazul in care ne trimiteti o solicitare prim mail, telefoni sau prin formularul de contact de pe site vom prelucra Numele, Adresa de Mail si Numarul de telefon pentru a va putea da un raspuns la solicitarea Dvs. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor Dvs. nu avem cum sa va raspundem la solicitare.

Cum utilizam Cookie-urile si alte tehnologii similare

Prin intermediul website-ului www.netring.ro sunt colectate cookie-uri in vederea afisarii unor anunturi in website-urile retelei Google. Cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ul, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este folosit pentru remarketing.

In cazul in care nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie pentru remaketing, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor sau din setarile browserului dvs.

Date colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare:

  • paginile si continutul vizualizat                                       
  • durata vizitei dvs.
  • informatii legate de browser

Scopul colectarii datelor este:

              -  pentru a furniza publicitate comportamentala online;

              -  pentru a va afisa reclama on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior;

              -  pentru a va afisa anunturi si continut pe platformele sociale;

              -  pentru a va trimite recomandari, reclama personalizate, mesaje privind finalizarea comenzii;

Site-ul poate contine uneori legaturi catre si de pe diferite site-uri. Daca urmati un link catre orice alt site, sa aveti in vedere ca acestea au propriile politici de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal pe care trebuie sa le verificati inainte de a furniza datele dvs. Netring nu raspunde pentru aceste politici.

Perioada pentru care vor fi pastrate datele

Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara atingerii scopului pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.

Pentru determinarea perioadei pentru care vor fi pastrate datele dvs., folosim urmatoarele criterii:

in cazul in care ne contactati pentru o intrebare, cerere, pastram datele dvs. personale pe durata necesara procesarii intrebarilor si solicitarilor dvs., dar nu mai mult de 2 ani de la ultima corespondenta trimisa;

Drepturile de care beneficiati

Dreptul la informare. - Acesta va permite sa fiti informat, inca din momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi aveti cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date. - Va permite sa obtineti, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, la informatii privind scopurile prelucrarii, categoriile de date, destinatarii datelor, perioada stocarii, sursa datelor etc.

Dreptul la stergerea datelor - Va permite sa obtineti stergerea datelor cu caracter personal va privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi situtia in care unele date sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor – Va permite sa obtinetio, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - Este un drept cu caracter temporar. Acest lucru inseamna ca prelucrarea datelor dumneavoastre este limitata, astfel incat sa putem pastra datele, dar să nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in urmatoarele situatii:

- exactitatea datelor este contestata de catre dumneavoastra, pentru perioda in care verificamk corectitudinea datelor;

- prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor, solicitand restrictionarea utilizarii acestora;

- nu mai avem nevoie de datele dvs. pentru prelucrare, dar le solicitati pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții in instanta;

- v-ati opus prelucrarii datelor dvs. bazate pe motive legitime din partea noastra, pentru perioada in care se verifica daca interesele noastre legitime prevaleaza asupra intereselor dvs.

Dreptul la portabilitatea datelor - Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si veti dreptul de a transmite aceste date altui operator, atunci cand prelucrarea se bazaeaz pe consimtamantul dvs.sau in temeiul unui contract si prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

Dreptul la opozitie - Aveti dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor dvs. atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim sau interes public, din motive legate de situatia dvs. particulara sau in scop de marketing direct (de ex. trimiterea de newsletter), inclusive crearii de profiluri legate de marketing direct.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Netring nu realizeaza astfel de profiluri care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru dvs. La momentul la care vom realiza astfel de profiluri, va vom anunta si vom modifica prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul – retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii facute de noi inaite de retragerea acestuia.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. avand datele B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Dreptul la o cale de atac judiciara eficienta impotriva unei autoritati de supraveghere – in situatia in care o autoritate de supraveghere nu trateaza plangerea dvs. sau nu va informeaza in termen de 3 luni cu privire la progresele sau la solutionarea plnagerii, va puteti adresa instantelor judecatoresti competente.

Cum ne puteti contacta

Pentru orice nelamurire sau solicitare privind prelucrarea datelor dvs. personale, respectiv pentru exercitarea drepturilor dvs. conferite prin Regulament, enumerate mai sus, va rugam sa ne contactati intr-una dintre urmatoarele modalitati:

Prin e-mail (ofiterul de protectie a datelor): lazar.eva@netring.ro

Vom face toate demersurile pentru a va ajuta, intr-un termen de 30 de zile sau mai repede in functie de prevederile legale sau posibilitatile noastre.

 

NETRING

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Tmpul este foarte valoros, de aceea de multe ori preferăm să nu ne lansăm în analize de marketing complexe.

Pentru a folosi marketingul la adevărata lui valoare, ai nevoie să începi cu o analiză a industriei, a competiției, a trendurilor și pe baza acestor cumul de factori să-ți creezi o strategie.

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

branding si PR

Ce faci, când, în calitate de agenție de branding, ai șansa să organizezi lansarea unui ev

Problemele in comunicare se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate și pentru ca magazinul tău online să aibă vânzari trebuie să ai în vedere o promovare consecventă. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc sau foarte putin. 

promovare in google ads

Lucrezi cu o agentie PPC sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

alegerea domeniului

Clienții pot face greșeli enorme atunci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Cum să alegem un nume de domain inspirat pentru site?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat cu asta. Și așteaptă clienții. Însă aceștia nu vor să vină ....

Netring

Suntem o agenție de dezvoltare website-uri și promovare, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile de promovare plătite și generare de conținut puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact