Despre noi

despre noi

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră.

Obiectivul nostru este să livrăm servicii profesioniste, de aceea am ales online-ul și ne-am specializat. Elaborăm eficient site-uri de prezentare, portaluri de știri și dezvoltăm magazine online, dedicat specificului afacerii dumneavoastră. Dar crearea unui magazin online este doar primul pas către succes: prin soluțiile noastre de optimizare și strategia de promovare însă puteți crește o afacere profitabilă. 

Lucrăm metodic și sistematic:

primul pas al activității noastre este realizarea unor analize și audituri cu metodologiii specifice. 

1. Analiza de piață prin metodologia PESTLE, PORTER și SWOT

2. Identificarea unor oportunități de promovare

3. Generarea și implementarea de USP-uri (unique selling points)

4. Elaborarea strategiei de promovare prin instrumente specifice de marketing (campanii paid) și content (continut)

5. Implementarea strategiei de promovare&monitorizarea continuă a rezultatelor

 

În portofoliul nostru avem clienți:

 •  persoane juridice care oferă servicii altor companii (B2B),
 •  persoane fizice (B2C).

Lucrăm cu diverse domenii și industrii: producție și vânzare mobilier, ecommerce, servicii de arhivare, agricultură și horticultură, instituții culturale, fundații și asociații. 

Acestor clienti le asigurăm o paletă integrată de servicii:

 • construire și hosting website
 • optimizare SEO
 • strategie de branding
 • promovare prin campanii Paid, Content Marketing sau Email Marketing
 • consultanță pentru creșterea vânzărilor sau generare de lead-uri

Clientul nostru ideal este:

 • antreprenor
 • focusat pe cresterea afacerii sale
 • are ca obiectiv cresterea conversiilor
 • vrea o strategie de branding si construirea unei reputatii solide pe piata
 • aloca buget in functie de rezultate
 • are un buget minim lunar 400 de euro pentru agentie (plus buget de marketing)

Cine suntem noi?

Lázár Lehel

construire site-uri și webshopuri, optimizare SEO

Din 2010 derulez campanii SEO pentru clienții mei și am dezvoltat organic site-uri și magazine online, acestea ajungând pe prima pagină pe cuvintele cheie relevante.

Derulez audituri de site pe criterii de SEO cu softuri de specialitate, analize User Experience și audit de conversii pentru a construi site-uri noi, mai eficiente.

Am elaborat site-uri în Drupal și Wordpress, de la site-uri mici de prezentare și până la magazine online cu peste 1000 de produse. Implementez funcționalități, integrez module și ofer consultanță de specialitate clienților mei pe subiecte ce țin de site-ul lor și promovarea acestuia în Google.

Lucrez mult pentru că îmi place ceea ce fac. Mă poți contacta pentru o consultanță inițială gratuită, iar dacă te interesează un audit detaliat, discutăm o ofertă dedicată nevoilor tale.

 

Lázár Éva

analize de piață, strategii de promovare, campanii Paid, PR

Mă ocup de proiecte de branding și promovare din 2005: derulez analize de piață, competiție și poziționare, elaborez strategii de branding si marketing.

Cel mai mult îmi place însă implementarea acestora pentru că am posibilitatea să fiu creativă, să negociez și să dezvolt soluții. Pentru că în acest domeniu oricâte soluții as avea, și am câteva, având o experiență de peste 20 de ani, tot timpul apare o problemă pe care n-am reușit să o prevăd.

Gestionez campanii Google Ads, generez conținut pentru bloguri, materiale de design,  dezvolt și țin legătura cu presa. Sunt un profesionist, gândesc și acționez ca un profesionist și clienții mei asta apreciază la mine.

 

 

 

NETRING

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Tmpul este foarte valoros, de aceea de multe ori preferăm să nu ne lansăm în analize de marketing complexe.

Pentru a folosi marketingul la adevărata lui valoare, ai nevoie să începi cu o analiză a industriei, a competiției, a trendurilor și pe baza acestor cumul de factori să-ți creezi o strategie.

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

branding si PR

Ce faci, când, în calitate de agenție de branding, ai șansa să organizezi lansarea unui ev

Problemele in comunicare se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate și pentru ca magazinul tău online să aibă vânzari trebuie să ai în vedere o promovare consecventă. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc sau foarte putin. 

promovare in google ads

Lucrezi cu o agentie PPC sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

alegerea domeniului

Clienții pot face greșeli enorme atunci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Cum să alegem un nume de domain inspirat pentru site?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat cu asta. Și așteaptă clienții. Însă aceștia nu vor să vină ....

Netring

Suntem o agenție de dezvoltare website-uri și promovare, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile de promovare plătite și generare de conținut puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact