Start online

start online_creare site ieftin

Start Online – 2900 lei

  • Domeniu pentru 1 an
  • Site de prezentare, maxim 10 pagini
  • Optimizare on-site
  • Creare cont Google Analytics
  • Creare cont Google Ads
  • Instruire 2 ore
Creare site ieftin:  Prin optimizarea on-site se asigură setarea corectă a titlurilor şi meta-urilor. Bugetul nu include conținutul (textele și pozele), respectiv bugetul pentru Google Ads.

Creațiile noastre

5/5

Această ofertă este cool: dă un share!

Facebook
LinkedIn

Tips&tricks pentru primul tău site

Primul pas în crearea site-ului este stabilirea scopului pentru care dorim să-l avem: vrem să vindem sau să avem o carte de vizită în online?

 

Mai apoi urmează lista subiectelor: care sunt serviciile sau produsele pe care dorim să le prezentăm și cum le prezentăm.

 

Care sunt argumentele noastre de vânzare, diferențiatorii noștri: de exemplu, asigurăm asistență de specialitate, avem un soft nou dezvoltat, avem cel mai mic termen de realizare, suntem certificați într-un anumit domeniu. În cazul în care promovăm servicii este important să postăm testimoniale din partea clienților cu care am colaborat și un portofoliu relevant. Este recomandat să oferim și detalii de contact, cum ar fi un numărul de telefon, adresa de email, un formular pentru a primi solicitări.

 

Secțiunea de blog ne permite să ne poziționăm ca experți în domeniu, recomandat fiind să avem articole cu conținut valoros, focusat pe serviciile noastre.

 

Acum ia o foaie și un creion și realizează un desen pentru paginile site-ului tău, respectiv o listă de subiecte care vrei să apară.

 

După ce l-ai pregătit ia o pauză de o zi, iar a doua zi uită-te pe site-uri similare, discută despre plan cu prietenii tăi, iar mai apoi finalizează-l.

 

E primul tău site: este important să fie gata, nu să fie perfect. Ajunge să fie destul de bunicel.