Optimizare website - SEO

Website profitabil – acesta este esența optimizării. Noi creăm condițiile necesare ca websiteul tău să obțină un loc cât mai vizibil în motoarele de căutare.

 

Noul website e gata de câteva săptămâni, dar tot nu aveți clienți? Majoritatea celor care apelează la noi au aceeași problemă: siteul – plătit cu bani grei – nu prea aduce profit, iar în acest fel nici suma investită nu se amortizează. Și putem spune că e „normal”, fiindcă de unde ar veni noi vizitatori, dacă siteul nu este pregătit ca motoarele de căutare să-l listeze pe un loc acceptabil?

On-site SEO

Pe parcursul optimizării SEO, în majoritatea cazurilor, conținutul paginilor sunt rescrise în întregime, iar pe lângă asta restructurăm și siteul ca să fie pe placul motoarelor de căutare. Ca urmare a acestor măsuri, siteul și paginile lui vor avea un titlu cu cuvântul cheie, atrăgător atât pentru clienți, cât și pentru motoarele de căutare – în cazul nostru pentru Google. Totodată va avea URL-uri citibile și un conținut cu structură hierarhizată - tot conform cerințelor Google. Pentru o indexare rapidă și ușoară linkurile interne vor avea o structură clară, pentru care pagina respectiva va mai primi câteva puncte în plus la listarea în rezultatele de căutare.

Cele prezentate mai sus -  cu analiza cuvintelor cheie, modificarea codului - durează aproximativ două săptămâni, însă această perioadă inițială depinde și de complexitatea sarcinii primite. 

Off-site SEO sau linkbuilding

Linkbuildingul înseamna procedura de creare de backlink-uri, care arată către siteul nostru. Nu link reciproc, ci oneway, și dacă se poate de pe siteuri din aceeași nisă ca al nostru. Cu ajutorul unui link relevant și puternic siteul nostru poate urca chiar mai multe pagini în SERP, adică în lista de rezultate a căutărilor. Trebuie să găsim cât mai multe posibilități ca să creăm zeci de link-uri – care într-o nișă unde concurența nu e mare, poate să fie destul ca să propulseze siteul nostru pe prima pagina în Google. În multe cazuri însă avem nevoie și de mult mai multe link-uri.

Pare că oricine poate să facă asta. Poate că siteul tău, chiar într-un timp scurt, va avea o poziție bună – însă nu va rămâne acolo pentru mult timp. Algoritmul Google lucrează non-stop, și dacă observă ca siteul într-o anumită perioadă a primit prea multe link-uri, sau cu anchor text asemănător, ori chiar pe pagini irelevante, pagina a și zburat de pe prima pagină într-o poziție de unde luni de zile nu se va mai mișca ca urmare a unei penalizări.  

Dacă proprietarul siteului nu ține cont de aceste aspecte sau nu deține cunoștințele necesare recomandarea noastră este să apeleze la o agenție specializată în optimizare web, agenție care după o analiză detaliată va prezenta strategia de optimizare a siteului dorit.

Durata și Costul de optimizare 

Durata minimă de optimizare este de patru-șase luni. Această perioadă este de ajuns ca optimizarea să aibă rezultate și siteul să ajungă în poziții bune în SERP. Costul unei campanii se compune din două elemente: fee-ul lunar al agenției care variază în funcție de complexitatea sarcinii și începe de la 400 de euro, respectiv separat costul generării și publicării articolelor. 

 

 

 

NETRING

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Tmpul este foarte valoros, de aceea de multe ori preferăm să nu ne lansăm în analize complexe.

Pentru a folosi marketingul la adevărata lui valoare, ai nevoie să începi cu o analiză a industriei, a competiției, a trendurilor și pe baza acestor cumul de factori să-ți creezi o strategie.

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

Ce faci, când ai șansa să organizezi lansarea unui eveniment organizat în premieră de către o asociație?

Problemele se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate si pentru ca magazinul tau online sa aiba vanzari trebuie sa ai in vedere o promovare consecventa. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc. 

Lucrezi cu o agentie sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

Clienții pot face greșeli enorme autnci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Deci cum să alegem un nume de domain inspirat?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat asta. Și așteaptă clienții. Însă ele nu vor să vină ....

Netring

Suntem o agenție de dezvoltare website-uri și promovare, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile de promovare plătite și generare de conținut puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact