Creare website-uri

website

Obiectivul nostru este să dezvoltăm website-uri ușor de folosit și frumoase. Tu ocupă-te de gestionarea afacerii tale - lasă detaliile tehnice pe seama noastră.

Etapele elaborării websiteului

Identificăm nevoile clientului

Avem nevoie de informații relevante despre produsele vândute, serviciile oferite, de comportamentul și caracteristicile clienților, respectiv obiectivele de afaceri. Toate acestea sunt necesare pentru planificarea unui website focusat pe nevoile clientului.

Idei și propuneri de marketing

În funcție de obiectivele clientului planificăm, construim, modificăm structura și conținutul pentru platforma online. Planul final va reflecta strategia de afaceri și functionalitățile care vor asigura o navigare ușoară și fără probleme pentru clienți. Strategia de marketing se creează în funcție de obiectivele clientului, se implementează, iar în funcție de rezultatele obținute se ajustează pentru a ajunge la scopurile stabilite.

Planul vizual al website-ului

Începem cu hărtie și creion – stabilim elementele de identitate vizuală, respectiv structura website-ului. Alocăm atenție specială pentru aspectul vizual al site-ului atât în motoarele de căutare, cât și pe rețelele de socializare. Derulăm un sondaj privind nivelul de căutare a cuvintelor cheie, pentru a elabora, deja din această etapă incipientă, conținutul în funcție de aceste cuvinte. Optimizarea ulterioară se va focusa pe aceste cuvinte cheie. La sfârșitul acestei etape vom știi cum să poziționăm articolele pe pagină, dar și detalii cele mai mărunte, cum ar fi linkul acelei pagini.

Crearea websiteului

În aproximativ trei-patru săptămâni websiteului va fi creat conform specificațiilor stabilite, în funcție de informațiile și imaginile asigurate de client. 

Noul website este online

Transferăm noul website pe server. Paginile sunt ușor de accesat  și responsive, cu o structură clară. În funcție de nevoile clientului monitorizăm performanța siteului în motoarele de căutare, pe cuvintele cheie selectate, asigurăm optimizare continuă și venim cu propuneri de marketing. Nu uita: activitatea de marketing trebuie să fie constantă și consecventă că brandul tău să câștige clienți în mod continuu.

 

 

NETRING

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

Ce faci, când ai șansa să organizezi lansarea unui eveniment organizat în premieră de către o asociație?

Problemele se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate si pentru ca magazinul tau online sa aiba vanzari trebuie sa ai in vedere o promovare consecventa. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc. 

Lucrezi cu o agentie sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

Clienții pot face greșeli enorme autnci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Deci cum să alegem un nume de domain inspirat?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat asta. Și așteaptă clienții. Însă ele nu vor să vină ....

Netring

NETRING.RO este o agentie de dezvoltare website-uri și strategii de marketing, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact