• CREARE WEBSITE

  Soluții creative - Site-uri profitabile

  Fii online pentru clienții tăi. Site-uri ușor de utilizat pentru antreprenori mici și mijlocii.

 • MAGAZINE ONLINE

  Soluții e-commerce generatoare de profit

  Maximizează-ți profitul cu un webshop profesional. Comandă propriul tău magazin online, cu un design unic, focusat pe vânzări.

 • OPTIMIZARE - SEO

  Asigură-ți o poziție pe prima pagină

  Gestionează-ți eficient prezența online ca să fii prima alegere a clienților tăi. Fii și aici printre cei mai vizibili. 

CREARE WEBSITE, OPTIMIZARE - SEO, MARKETING

 

ADMINISTRARE WEBSITE

Economisește timp și bani, lăsând actualizările necesare, soluționarea erorilor sau adăugarea noilor funcții pe seama noastră. Beneficiază de experiența noastră în serviciile de întreținere și mentenanță site.

OPTIMIZARE - SEO

Principalul scop al unui website este creșterea afacerii. Prin metodele de optimizare asigurăm condițiile necesare ca site-ul tău să fie mai usor de găsit. Fii mai bun decât concurența ta.

CREARE WEBSITE

Un website ușor de navigat, cu informații actualizate și relevante sprijină creșterea afacerii tale și îți deschide noi căi de vânzare. Tu ocupă-te de businessul tău - de detaliile tehnice ne ocupăm noi.

MAGAZINE ONLINE

Predăm la cheie un webshop adaptat specificului produselor comercializate. În acest fel poți beneficia de vânzări crescute și de un magazin online ușor administrabil.

STRATEGII DE MARKETING

Obiectivele tale de afaceri necesită o comunicare continuă, targetată, cu un mix de marketing bazat pe instrumente online și offline. Noi asigurăm analiza si implementarea acestuia pentru ca tu să fii prima opțiune a clienților tăi.

Relații Publice 

Crește-ți notorietatea mărcii prin mesaje autentice. Maximizează eficiența promovării prin utilizarea celor mai adecvate metode.

 

IDENTITĂȚI DE MARCĂ

Fii unic, fii original, fii inovator. Diferentiază-te de competiție și prin poziționarea ta vizuală: investește în identitatea ta de marcă ca să fii recunoscut la prima vedere.

 

CAMPANII PLĂTITE

Prin campaniile plătite pe Google Ads și Social Media ajungi la audiența ta într-un mod eficient. Utilizează posibilitățile de targetare în cadrul financiar pe care îl stabilești.

Design Responsive

Utilizatorii ne abordează pe diverse terminale: pe desktop, pe tabletă, pe mobil. Totul trebuie să meargă șnur, rapid, butoanele trebuie să fie destul de mari, meniul intuitiv, site-ul ușor de folosit. Echipa noastră este pregătită să–ți pregătească un site responsive, ușor de navigat pe toate terminalele posibile.

responsive website

Wordpress
Mailchimp
jQuery
Google Analytics
Drupal Commerce
Drupal
Ajax

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

Ce faci, când ai șansa să organizezi lansarea unui eveniment organizat în premieră de către o asociație?

Problemele se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate si pentru ca magazinul tau online sa aiba vanzari trebuie sa ai in vedere o promovare consecventa. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc. 

Lucrezi cu o agentie sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

Clienții pot face greșeli enorme autnci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Deci cum să alegem un nume de domain inspirat?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat asta. Și așteaptă clienții. Însă ele nu vor să vină ....

Netring

Suntem o agenție de dezvoltare website-uri și promovare, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile de promovare plătite și generare de conținut puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact