Optimizare website - SEO

Website profitabil – acesta este esența optimizării. Noi creăm condițiile necesare ca website-ul tău să obțină un loc cât mai vizibil în motoarele de căutare.

 

Noul website e gata de câteva săptămâni, dar tot nu aveți clienți? Majoritatea celor care apelează la noi au aceeași problemă: siteul – plătit cu bani grei – nu prea aduce profit, iar în acest fel nici suma investită nu se amortizează. Și putem spune că e „normal”, fiindcă de unde ar veni noi vizitatori, dacă siteul nu este pregătit ca motoarele de căutare să-l listeze pe un loc acceptabil?

Optimizare on-site SEO

Pe parcursul optimizării SEO, în majoritatea cazurilor, conținutul paginilor sunt rescrise în întregime, iar pe lângă asta restructurăm și siteul ca să fie pe placul motoarelor de căutare. Ca urmare a acestor măsuri, siteul și paginile lui vor avea un titlu cu cuvântul cheie, atrăgător atât pentru clienți, cât și pentru motoarele de căutare – în cazul nostru pentru Google. Totodată va avea URL-uri citibile și un conținut cu structură hierarhizată - tot conform cerințelor Google. Pentru o indexare rapidă și ușoară linkurile interne vor avea o structură clară, pentru care pagina respectiva va mai primi câteva puncte în plus la listarea în rezultatele de căutare.

Cele prezentate mai sus -  cu analiza cuvintelor cheie, modificarea codului - durează aproximativ două săptămâni, însă această perioadă inițială depinde și de complexitatea sarcinii primite. La sfârșit vei avea hompade, pagini de categorie și pagini de produse optimizate în felul următor:

 • titlul paginii va fi despre serviciile relevante
 • descrierile paginilor vor reflecta conținutul acestora
 • pozele vor fi denumite corect, cu alt-uri

Dacă este cazul atunci vom mai elabora/utiliza următoarele:

 • date structurate
 • canonical
 • redirecționare de linkuri

Promovare SEO: linkbuilding

Linkbuildingul înseamnă procedura de creare de backlink-uri, care arată către siteul nostru. Nu link reciproc, ci oneway, și  de pe siteuri din aceeași nisă ca al nostru. Cu ajutorul unui link relevant și puternic siteul nostru poate urca chiar mai multe pagini în SERP, adică în lista de rezultate a căutărilor. Trebuie să găsim cât mai multe posibilități ca să creăm zeci de link-uri – care într-o nișă unde concurența nu e mare, poate să fie destul ca să propulseze siteul nostru pe prima pagina în Google. În multe cazuri însă avem nevoie și de mult mai multe link-uri.

Pare că oricine poate să facă asta. Poate că siteul tău, chiar într-un timp scurt, va avea o poziție bună – însă nu va rămâne acolo pentru mult timp. Algoritmul Google lucrează non-stop, și dacă observă ca siteul într-o anumită perioadă a primit prea multe link-uri, sau cu anchor text asemănător, ori chiar pe pagini irelevante, pagina a și zburat de pe prima pagină într-o poziție de unde luni de zile nu se va mai mișca ca urmare a unei penalizări.  

Dacă proprietarul siteului nu ține cont de aceste aspecte sau nu deține cunoștințele necesare recomandarea noastră este să apeleze la o agenție specializată în optimizare web, iar agenție SEO, după o analiză detaliată va prezenta strategia de optimizare a siteului dorit.

Serviciile SEO sunt valoroase având în vedere că acestea asigură o poziționare sustenabilă și de durată în motoarele de căutare, însă timpul și sumele investite sunt pe termen mediu și lung, Google apreciază că rezultatele de la SEO o să apară începând de la a 4-a lună și până la 1 an.

Durata și Costul optimizării SEO 

Durata minimă de optimizare este de patru-șase luni. Această perioadă este de ajuns ca optimizarea să aibă rezultate și siteul să ajungă în poziții bune în SERP. Costul unei campanii se compune din două elemente: fee-ul lunar al agenției care variază în funcție de complexitatea sarcinii, respectiv separat costul generării și publicării articolelor. 

Tarifele practicate de agențiile de SEO variază, și având în vedere că este vorba de o colaborare pe termen mediu și lung, acestea pot să ia forma și a unor pachete sau abonamente, care sunt avantajoase pentru ambele părți. Clientul are siguranța că proiectul lui va fi dus la bun sfârșit cu responsabilitate și conștiinciozitate maximă, iar agenția sau firma SEO lucrează cu mai multă atenție, având un proiect de la care se așteaptă la rezultate atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar. 

Pachetele/abonamentele SEO practicate de agenția noastră țin cont de următoarele aspecte:

 • corectarea elementelor tehnice on-site
 • pregătirea textelor pentru site/pagini: descrieri de produse sau categorii, etc.
 • pregătirea de articole necesare link buildingului
 • pachet local SEO
 • durata colaborării

Firma noastră este localizată în Cluj, însă asigură servicii SEO la nivel de România și avem clienți inclusiv din Arad, Timișoara, Târgu-Mureș, Satu Mare, Zalău, MIercurea Ciuc, Covasna, Brașov, etc. 

 

 

 

 

NETRING

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Tmpul este foarte valoros, de aceea de multe ori preferăm să nu ne lansăm în analize de marketing complexe.

Pentru a folosi marketingul la adevărata lui valoare, ai nevoie să începi cu o analiză a industriei, a competiției, a trendurilor și pe baza acestor cumul de factori să-ți creezi o strategie.

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

branding si PR

Ce faci, când, în calitate de agenție de branding, ai șansa să organizezi lansarea unui ev

Problemele in comunicare se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate și pentru ca magazinul tău online să aibă vânzari trebuie să ai în vedere o promovare consecventă. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc sau foarte putin. 

promovare in google ads

Lucrezi cu o agentie PPC sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

alegerea domeniului

Clienții pot face greșeli enorme atunci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Cum să alegem un nume de domain inspirat pentru site?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat cu asta. Și așteaptă clienții. Însă aceștia nu vor să vină ....

Netring

Suntem o agenție de dezvoltare website-uri și promovare, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile de promovare plătite și generare de conținut puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact