Online boltok készítése

ecommerce

Kész webshopot adunk át önnek, ahova feltöltheti termékeit képpel, leírással és egyéb jellemzőkkel. Csak a befutó megrendeléseket kell figyelje, a honlap fukcióiban a korszerű webboltok közé emelkedik.

Milyen legyen egy jó webshop?

Minőségi arculat

A bolt arculata ízléses, megnyerő legyen. A mindennapjainkban sem mindegy, hogyan néz ki egy kisbolt ahova betérhetnénk, nincs ez máskép az online értékesítésben sem. Az arculat megfelelő kidolgozásának vetjük alá a szövegek és elhelyezését, egyszerű navigációra törekedve.

Részletes termékleírás

A felvitt termékről minél részletesebb leírásra van szükség, annak érdekében, hogy a vásárló érezze: minden szükséges információt megtalált és már elegendő, hogy a kosarába helyezze a terméket.

Egyszerű vásárlás

A lehető legegyszerűbbre kell tervezni a vásárlás lépéseit - kezdve a termék kiválasztásától, a megrendelt termékek ellenértékének kiegyenlítéséig. A bonyolult vásárlás elriasztja a vevőt.

Ügyfeleket termel

Egy jó webbolt vásárlásra buzdít. Ennek érdekében a lehető legegyszerűbbnek tervezzük meg a termékfelületet azért, hogy a potenciális vásárló egy kattintással is a kosarába helyezhesse azt.

Annak érdekében, hogy a webboltja profitot termeljen, mi is a fenti pontoknak megfelelően tervezzük meg értékesítő honlapját. Nagyszerűség az egyszerűségben - ezzel lesz vonzó a honlapja az ügyfelei szemében. 

NETRING

Integrált, online és offline marketingkommunikációs stratégiákat dolgozunk ki az Ön vállalkozásának. Honlapot készítünk cégének, webáruházat termékei értékesítésére. 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Itt az idő, hogy beletaposson az online ügyfélszerzésbe!

Friss blogbejegyzések

marketing

A marketing olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. A kérdés viszont az, hogy mennyire és mihez is pontosan?  

domain

Honlapkészítés, domain-kérdésekben az ügyfelek mindig nagy bakikat tudnak elkövetni a domainválasztásban.

businessman

A legtöbb kis- és középvállalat beleesik ebbe a hibába: készen van az oldalunk, ezt kipipáltuk. És várja a vásárlókat. Na, azt várhatja …

Netring

A NETRING.RO honlapkészítés és marketing stratégiákra szakosodott vállalkozás. Székhelye: Kolozsvár, Románia.

Kapcsolat