Bemutató honlapok készítése

website

Webre visszük vállalkozását. Kis és középvállalatok által leginkább igénybe vett szolgáltatás. Megtervezzük cége online arculatát és minőségi szinten kivitelezzük.

A honlapkészítés menete

Meghallgatjuk az ügyfél elvárásait

A lehető legtöbb releváns információt kapjuk a termékről vagy szolgáltatásról, ügyfélköréről és üzleti tervéről. Mindez szükséges a weblap tervének elkészítéséhez.

Új javaslatok, marketingötletek

Az ügyfél erőforrásaihoz igazítva építjük, korrigáljuk az elképzelést, míg kapunk egy mindkét félnek megfelelő tervet, amiben az üzleti elképzeléshez illeszkedik a honlap, azt támogatja a marketingstratégia is.

A honlap megtervezése

Ez papírral és ceruzával kezdődik, megállapítjuk a lényeges arculati elemeket illetve a honlapstruktúrát. Figyelmet fordítunk arra, hogy miként fog kinézni a keresőkben, miként a közösségi oldalakon. Ennek érdekében kulcsszókutatást végzünk, mert kiszemelt kulcsszavak köré építjük a tartalmat, a későbbiekben pedig erre épül az optimalizálás is. E fejezet végén nem csak azt tudjuk, hogy miként helyezkedik el egy cikk az oldalon, hanem az olyan apró részleteket is, hogy például milyen lesz annak az oldalnak a linkje.

Weboldal elkészítése

Ez megközelítőleg három vagy négy hetet vesz igénybe, attól függően, hogy a megrendelő időben a rendelkezésünkre bocsátja a szükséges szövegeket és illusztrációkat.

Az új weboldal beüzemelése

Útjára engedjük a felhasználóbarát, reszponzív weboldalát. Igény esetén követjük, hogy a kiválasztott kulcsszavakra miként teljesít a keresőkben, további optimalizálást végzünk, valamint marketing tevékenységgel javítjuk az eredményeket.

NETRING

Integrált, online és offline marketingkommunikációs stratégiákat dolgozunk ki az Ön vállalkozásának. Honlapot készítünk cégének, webáruházat termékei értékesítésére. 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Itt az idő, hogy beletaposson az online ügyfélszerzésbe!

Friss blogbejegyzések

marketing

A marketing olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. A kérdés viszont az, hogy mennyire és mihez is pontosan?  

domain

Honlapkészítés, domain-kérdésekben az ügyfelek mindig nagy bakikat tudnak elkövetni a domainválasztásban.

businessman

A legtöbb kis- és középvállalat beleesik ebbe a hibába: készen van az oldalunk, ezt kipipáltuk. És várja a vásárlókat. Na, azt várhatja …

Netring

A NETRING.RO honlapkészítés és marketing stratégiákra szakosodott vállalkozás. Székhelye: Kolozsvár, Románia.

Kapcsolat