• HONLAPKÉSZÍTÉS

  Kreatív megoldások – Ügyfélhozó honlapok

  A weben is nyújtsa a legjobb ajánlatot ügyfeleinek! Felhasználóbarát honlapok kis- és középvállalkozásoknak.

 • WEBÁRUHÁZ-KÉSZÍTÉS

  Jövedelemszerző e-commerce megoldások

  Növelje profitját ügyfélszerző webboltokkal. Legyen saját online boltja, egyedi arculattal és vásárlásösztönző funkciókkal.

 • KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

  Legyen szem előtt a keresőkben!

  Tegyen azért, hogy ügyfelei Önt találják meg, ne versenytársait. Legyen itt is a legjobbak között.

HONLAPKÉSZÍTÉS, KERESŐOPTIMALIZÁLÁS, MARKETINGSTRATÉGIA

 

Honlap üzemeltetés

Rendszeres frissítések, hibaelhárítás, további fejlesztések vagy akár folyamatos ügyintézés biztosítása. Ha fejére nőtt a honlapja, mi átvesszük a nehezét.

Keresőoptimalizálás

Ügyfélszerző weboldal - ez a keresőoptimalizálás lényege. Mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy az Ön oldala minél jobb helyezést foglaljon el a keresők találati listáján.

Bemutató honlapok

Webre visszük vállalkozását. Kis és középvállalatok által leginkább igénybe vett szolgáltatás. Megtervezzük cége online arculatát és minőségi szinten kivitelezzük.

Online boltok

Versenyképes webshopot készítünk, ahol előnyösen mutathatja be termékeit, képekkel és vonzó leírásokkal. A termékfeltöltést ránk is bízhatja, de igény szerint Ön is végezheti.

MARKETINGSTRATÉGIA

Céljai megvalósitása érdekében kommunikációra van szüksége, online és offline egyaránt. Mi implementáljuk a szükséges lépéseket, hogy Ön ügyfelei első számú választása lehessen.

PR

Eredményesen és autentikusan szólhat a célközönséghez és hatékonyan építheti a reputációját. Az ördög itt is a részletekben rejlik – ajánlatos a PR kommunikációt szakértőkre bíznia. 

Márkaarculat 

Legyen egyedi, legyen eredeti. Legyen más, mint a versenytársai vizuális megjelenésében is: fektessen hangsúlyt a márka arculatára, hogy első látásra felismerjék.

Online kampányok

A Google Ads és a közösségi média (Facebook, Instagram) kampányokkal hatékonyan érheti el a potenciális ügyfeleket és építheti a márkaismertségét. Használja ki a bővülő lehetőségeket!

RÓLUNK

Több, mint húszéves kis- és nagyvállalatoknál szerzett szakmai tapasztalunk révén Önnek a leghatékonyabb megoldásokat biztosítjuk. Honlapokat készítünk, kis-, közép- vagy nagyvállalati honlapokat, híroldalakat és személyes weblapokat. Professzionális e-commerce megoldásainkkal kliensorientált és jól működő webshopokat dobunk a piacra - velünk ügyfeleket szerez. A marketingstratégiát az Ön igényeire szabjuk, és hosszútávú együttműködésekben gondolkodunk minden területen: a honlapkészítéstől a keresőoptimalizáláson át a folyamatos online kampányok lebonyolításáig. 

responsive website

Wordpress
Mailchimp
jQuery
Google Analytics
Drupal Commerce
Drupal
Ajax

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Itt az idő, hogy beletaposson az online ügyfélszerzésbe!

Friss blogbejegyzések

marketing

A marketing olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. A kérdés viszont az, hogy mennyire és mihez is pontosan?  

domain

Honlapkészítés, domain-kérdésekben az ügyfelek mindig nagy bakikat tudnak elkövetni a domainválasztásban.

businessman

A legtöbb kis- és középvállalat beleesik ebbe a hibába: készen van az oldalunk, ezt kipipáltuk. És várja a vásárlókat. Na, azt várhatja …

Netring

A NETRING.RO honlapkészítés és marketing stratégiákra szakosodott vállalkozás. Székhelye: Kolozsvár, Románia.

Kapcsolat