Creare site de prezentare

creare site

Obiectivul nostru este să dezvoltăm website-uri ușor de folosit și frumoase. Tu ocupă-te de gestionarea afacerii tale - lasă detaliile tehnice pe seama noastră.

Creare site web - etapele elaborării 

1. Identificăm nevoile clientului

Analizăm piața și ne interesează toate aspectele ce țin de 4P: informații despre produsele și portofoliul tău, prețul practicat, modalități de promovare și locul de desfășurare a activității. Comportamentul de cumpărare a clienților și caracteristicile audienței ne vor ajuta să setăm un funnel de conversie eficient și te vor ajuta să îți crești afacerea.

2. Design și funcționalități 

Începem cu hărtie și creion – stabilim structura website-ului. Alocăm atenție specială design-ului specific mărcii tale. Derulăm un sondaj privind nivelul de căutare a cuvintelor cheie, pentru a elabora, deja din această etapă incipientă, conținutul în funcție de aceste cuvinte. Optimizarea ulterioară se va focusa pe aceste cuvinte cheie. La sfârșitul acestei etape vom știi cum să poziționăm articolele pe pagină, dar și detalii cele mai mărunte, cum ar fi linkul acelei pagini.

3. Creare site

Construim site-ul în aproximativ trei-patru săptămâni conform specificațiilor stabilite. În această perioadă vom avea o colaborare intensă pentru a ne asigura că implementarea elementelor de design sunt în conformitate cu cerințele Tale. Funcționalitățile agreate sunt primordiale: indiferent dacă vorbim de implementarea unor module de căutare pe site, plată online, configurare produse, automatizarea procesului de încărcare sau crearea unor formulare și centralizarea datelor introduse, acestea trebuie testate cu atenție pentru a asigura o experiență de utilizator pozitivă.

4. Transferul pe server

Transferăm noul website pe server, pe pachetul de hosting selectat de tine. Paginile sunt ușor de accesat  și responsive, cu o structură clară. Și nu te lăsăm singur în acest moment:   asigurăm optimizarea continuă a site-ului tău și implementăm planul de promovare. 

Nu uita: activitatea de marketing trebuie să fie constantă și consecventă pentru că brandul tău să câștige clienți și să crească în mod continuu.

5. Costul creării unui website

Costul diferă în funcție de complexitatea site-ului, respectiv de design și funcționalități. Bugetul minim de care trebuie să dispuneți pentru un site de prezentare este de 700 euro, iar în funcție de solicitările suplimentare acesta va crește în concordanță cu orele de programare alocate. 

 

NETRING

Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile plătite, social media, direct mailing, etc. puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

CONTACTEAZĂ-NE

Fă-ți timp pentru a mări baza ta de clienți!

Articole noi

Tmpul este foarte valoros, de aceea de multe ori preferăm să nu ne lansăm în analize de marketing complexe.

Pentru a folosi marketingul la adevărata lui valoare, ai nevoie să începi cu o analiză a industriei, a competiției, a trendurilor și pe baza acestor cumul de factori să-ți creezi o strategie.

Dacă esti online, înseamnă că monitorizezi cam tot ce se poate pentru a îmbunătății în mod continuu activitatea ta și într-un final să crești număr

branding si PR

Ce faci, când, în calitate de agenție de branding, ai șansa să organizezi lansarea unui ev

Problemele in comunicare se pot rezolva foarte usor, daca ai informatiile relevante pentru a le intelege si a genera solutii. 

Sursele de trafic sunt variate și pentru ca magazinul tău online să aibă vânzari trebuie să ai în vedere o promovare consecventă. 

In principiu, indicatorii cheie de urmarit se stabilesc in functie de obiectivul campaniei. 

Una dintre cele mai complexe sarcini este sa selectezi un profesionist la a carui meserie nu te pricepi deloc sau foarte putin. 

promovare in google ads

Lucrezi cu o agentie PPC sau un specialist PPC, aloci un buget lunar pentru campaniile tale si vrei sa stii cum poti creste rata de conversie?

alegerea domeniului

Clienții pot face greșeli enorme atunci când selectează un nume de domain pentru website-ul lor. Cum să alegem un nume de domain inspirat pentru site?

Una dintre cele mai comune greșeli ale antreprenorilor: website-ul e gata, am rezolvat cu asta. Și așteaptă clienții. Însă aceștia nu vor să vină ....

Netring

Suntem o agenție de dezvoltare website-uri și promovare, cu sediul în Cluj. Creștem afaceri online – asta e misiunea noastră. Prin soluțiile noastre de optimizare, respectiv campaniile de promovare plătite și generare de conținut puteți ajunge printre preferințele cumpărătorilor. 

Contact