Ajándék: ingyenes honlapelemzés

honlapelemzes

Kíváncsi arra, hogy miért nem teljesít az elvártak szerint a weboldala? Miért nincs elegendő látogatója vagy miért nincs megrendelése? Forduljon hozzánk egy ingyenes honlapelemzésért.

Honlap-auditunk alatt több témakört is felölelünk, így ön egy több oldalas dokumentációt kap kézhez, melyek fejezetenként a következők:

  1. Dizájn: elégé vonzó a weboldala a látogató számára? Vagy vélhetően be is csukja az oldalt, miután ránavigál.
  2. Ergonómia – mennyire használható a honlapja. A bonyolult weboldalakat senki nem szereti, jó, ha letisztult a struktúra és könnyen lehet navigálni rajta.
  3. Műszaki vizsgálat – elavult az oldala vagy megfelel a korszerű ajánlásoknak? Sok a hibaoldal? Mit kell tenni annak érdekében, hogy javítsuk? Milyen a szerver, mennyire gyors az oldal.
  4. Tartalom – feltérképezzük a szöveges tartalmat, a képeket, megnézzük milyen címadási módszert használ, miből áll, mennyire jó és mire elég a jelenlegi tartalom.
  5. Cselekvésre ösztönzés – használ-e valamilyen cselekvésre ösztönző megoldást? Jó-e, amit használ?  
  6. Keresőoptimalizáltság – a weboldal on-site és off-site optimalizáltságát mérjük fel. Ez a két tényező határozza meg a keresőmotorok találati listájában elfoglalt helyét.
  7. Összefoglaló – Észrevételekkel és javaslatokkal kibővített összefoglaló, ami mentén elindulva már jelentősen javítani tudja honlapja teljesítményét.

A honlap-audit által kapott információkat felhasználva Ön már kijavíthatja a weboldala hibáit, ami vállalkozása sikeréhez járul hozzá.

Mivel az elemzésre való felkérés gyakorlatilag egy egyezséget jelent, mi a legjobb tudásunk adjuk azért, hogy ön hozzánk fordult, azonban nem leszünk sem udvariasak, sem óvatoskodók: nem azt mondjuk, hogy "szép, de ...", hanem konkrétan megmondjuk mi a hiba, s ha csapnivaló az oldala, azt is közöljük. A weboldal tulajdonosnak ez azért érdeke, mert a honlapkészítője sem hitegeti tovább, ugyanakkor önmagát sem hitegeti azzal, hogy jó az oldalam, "de a vásárlók ..." . Higyje el, nem a vásárlókkal van a gond, hanem az Ön honlapjával, marketing stratégiájával (ha egyáltalán van ilyen) illetve annak végrehajtásával, valamint a kitartó munkával.

Vállalkozásunk heti három ingyenes honlapauditot vállal be. Amennyiben túljelentkezés van, az elemzések elkészítését az érkezési sorrendbe ütemezzük be. 

Megköszönjük, ha beleegyezik abba, hogy a weboldala auditjának elemzését a blogunkon is ismertetnénk.

Kattintson az alábbi gombra annak érdekében, hogy elkészíthessük önnek az ingyenes honlapelemzést. Kérjük a céges email címét használja. Ha erre nincs lehetőség, a megadott cím  legyen feltüntetve a honlapján is.

NETRING

Integrált, online és offline marketingkommunikációs stratégiákat dolgozunk ki az Ön vállalkozásának. Honlapot készítünk cégének, webáruházat termékei értékesítésére. 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Itt az idő, hogy beletaposson az online ügyfélszerzésbe!

Netring

A NETRING.RO honlapkészítés és marketing stratégiákra szakosodott vállalkozás. Székhelye: Kolozsvár, Románia.

Kapcsolat