Suntem agenție Google Partner

Netring este Agenție Google Partner. Această distincție se acordă agențiilor partenere Google care îndeplinesc atât criterii de certificare, cât și criterii de performanță, realizate în conturile gestionate pentru clienții lor.

O agenție PPC Google Partner trebuie să aibă specialiști de marketing online cu certificări valabile în produsele Google: Google Search Ads, Google Shopping Ads, Google Ads Video, Google Ads Display, Google Ads Discovery, Google Ads Apps, etc. O certificare Google este valabilă 1 an, așadar educația în cadrul unei agenții Google Partner este constantă, iar cunoștințele despre formatele de campanii și noutăți sunt la zi.

Un alt criteriu important este performanța acestor conturi și livrarea unor rezultate notabile pentru clienți prin asigurarea unei bune funcționări a contului. Este necesar, așadar, atingerea unui scor de optimizare a tuturor conturilor de minim 70%, ceea ce în cazul nostru este de peste 90%.

Bugetele gestionate de agenție trebuie să depășească o valoare de minim 10.000 dolari pe ultimele 90 de zile, ceea ce în cazul agenției noastre este depășită la nivel lunar.

Agențiile Google Partner au acces la diverse beneficii în avantajul clienților lor:

  • educație și statistici cu privire la comportamentul consumatorilor,
  • asistență și suport pentru rezolvarea problemelor întâmpinate în conturile gestionate, cum ar fi, de exemplu asistență pentru setarea etichetelor prin Google Tag Manager, asistență pentru soluționarea erorilor apărute în cadrul campaniilor, etc
  • un alt aspect important sunt ofertele promoționale alocate agențiilor Google Partner, evident, tot în beneficiul clienților lor.

În cazul în care căutați un partener de încredere pentru a vă gestiona bugetele de Google Ads, vă recomandăm să căutați printre Partenerii Google listați în directorul Google Ads.

Lasă un comentariu